Over ons

Limburg Travel is onderdeel van Reisburo Schoenmaeckers Limburg BV met ruim 50 jaar ervaring in de reisbranche. Onze reisspecialisten maken standaard een prijsvergelijk tussen de Belgische, Duitse en Nederlandse reisorganisaties. U reist beslist voor de beste prijs.

Limburg Travel streeft continue naar een hoge kwaliteit van werken, naar goed geïnformeerde en bereisde medewerkers, alsook een uitstekende kwaliteit van de reizen die worden verkocht.
Vandaar de naam Limburg Travel, het kwaliteits reisburo. Limburg Travel heeft afspraken gemaakt met de grootste reisorganisaties – touroperators in België, Duitsland en  Nederland om nóg intensiever te gaan samenwerken. Hierdoor kunnen wij nu, meer dan ooit, een vakantie boeken uit een enorm productassortiment van de reisorganisaties. Naast de grotere vakantie keuzemogelijkheid zijn ook de vakantie prijzen van o.a. de Duitse reisorganisaties – touroperators scherper geworden.
Dit komt met name doordat de Duitse reisorganisaties hogere kinderkortingen hanteren en daarbij verschillen in vakantie periodes t.o.v. België en Nederland en dus verschillen in (hoogseizoen) vakantie prijzen.

De kwaliteit van de Belgische, Duitse en Nederlandse reisorganisaties – touroperator producten plus de zekerheid en veiligheid van het Nederlandse reisbureau dat aangesloten is bij ANVR en SGR is voor u de garantie van een ideale vakantie combinatie.

Onafhankelijke prijsvergelijk
Limburg Travel verkoopt de reizen van de meeste Belgische, Duitse en Nederlandse touroperators.
Door de beschikbaarheid van grote internationale reserveringssystemen kunnen alle vakantie prijzen eenvoudig met elkaar vergeleken worden. Hierdoor kan, afhankelijk van de beschikbaarheid, de voor u meest aantrekkelijke vakantie geboekt worden. Juist door de vakantie spreiding, verschillende calculatiemethodes en verschillen in kinderprijzen kunnen er grote verschillen ontstaan. Een vakantie prijsvergelijking voeren wij in ons reisbureau standaard voor u als klant uit.

Wilt u op vakantie? Loop eens bij ons binnen. We helpen u graag!

Limburg Travel, als het écht om reizen gaat!

Limburg Travel

Brusselsestraat 9-11
6211 PA Maastricht
+31 (0)43 – 325 55 50
info@limburgtravel.com

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur